Öppettider

MÅN - TOR .......... 10.00 - 19.00
FRE ..................... 10.00 - 17.00
LÖRDAG .............. 10.00 - 16.00

Kontakt / boka

TELEFON: +46 (0) 8 - 662 15 20
MOBIL: +46 (0) 733 84 43 32

Adress

KOMMENDÖRSGATAN 9
114 48 STOCKHOLM

Behandlingar

Microneedling

Microneedling eller kollageninduktionsbehandling som den också kallas stimmulerar tillväxten av hudens naturliga kollagen, vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar, minskar pigmentering, gör tunn hud lite tjockare, förminskar olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl. Denna metod är minst lika effektiv som många av marknadens lasrar, IPL och fraxell laser, men skadar inte det skyddande hudlagret. Inga jobbiga avfjällningar av hudlagret, du kan sminka dig redan dagen efter behandling och du blir inte känslig för solen.

Några fördelar med microneedling:
- Inga hudskador
-Även solbrun hud kan behandlas
-Hela kroppen kan behandlas
-Passar alla hudtyper
-Även lämplig för den tunna känsliga hudtypen

Tid: 60 - 90 min

Djuprengörande behandling

En djuprengöring är en viktig förutsättning för en frisk hy. Den ger också huden en större möjlighet att tillgodogöra sig dina hemprodukter. Behandlingen inleds med en hudanalys där hyns nuvarande kondition och problemgrad bestäms. Eftersom behandlingen anpassas efter dagskonditionen  varierar den från gång till gång och efter årstiderna.

Huden förbereds för en portömning, antingen med syror eller varma sköna handdukar.  Därefter tillförs olika näringskoncentrat för att balansera de problem som finns alternativt återfukta eller lugna huden. Beroende på hudtyp, problem och önskad tidsåtgång så görs en avslappnande massage eller en mer utrensande lymfdränage. En ansiktsmask anpassad efter hudtyp och behov läggs. Behandlingen avslutas med serum och passande creme.

Tid: 60 - 90 min

Fuktboostbehandling

Specifikt utvalda produkter tillförs för att ge huden en kraftig fuktboost. Behandlingen passar extra bra under vintertid. Fuktbehandlingen kan göras som en lunchbehandling på 30 minuter eller en lite längre variant på 60 minuter där även en massage hinns med. Bio Line, Darphin och Exuviance är tre produktlinjer som alla har olika men effektiva behandlingar för att tillföra mer fukt och lyster till huden.

Tid: 30 - 60 minuter

Antiagebehandling

Behandlingen reducerar fina linjer och förebygger för tidigt åldrande. Produkter som djupgående stimulerar och reparerar huden tillförs. Behandlingen inleds med en analys av hyns nuvarande kondition. Den följs ofta av en djuprengöring för att göra huden mottaglig för de aktiva ingredienser som ska användas. En kortare eller längre massage med passande oljor eller creme utförs för att stimulera utrensning av slaggprodukter och öka blodcirkulationen i huden. En aktiverande närande ansiktsmask som kan innehålla till exempel antioxidanter, pha, laktobionisk syra (fukt), grönt te eller marint extrakt tillförs för uppstramande och närande effekt. Behandlingen avslutas med serum och creme. Kan även göras i kurer för bästa effekt.

Tid: 60-90 minuter

Acne-behandling

Behandlingen inleds alltid med en djupgående analys av hudens problemgrad för att bestämma behandlingsprogram. Acne behandlas ofta i kurer och hemprodukterna är här extra viktiga för att stoppa bakterietillväxt.

Behandlingen kan göras med eller utan syror, men dessa har ofta en positiv inverkan på acnehuden eftersom de avlägsnar det yttersta döda hudcellslagret så att huden kan andas, ökar läkningsprocessen i huden och verkar bakteriehämmande. Även här finns olika varianter av syror att välja mellan så att du får det som passar din hud. Portömning görs oftast men i vissa fall används endast syror och mask. Rådgivning och uppföljning är extra viktigt för att uppnå bästa resultat.

Tid: 60-90 minuter

Känslighud och rosaceabehandling

Här är rådgivning om kost och livsstil väldigt viktig, i kombination med att hitta rätt och fungerande hudvård för hemmabruk. Oftast görs även behandlingar på salongen i syfte att öka läkningsprocessen i huden. Den milda pha-behandlingen och olika masker passar bra, det viktiga är att stärka hudbarriären så den kan stå emot de dagliga påfrestningar vi utsätts för.

Tid: 30-60 minuter

Nålning

Nålning är en behandling som ursprungligen kommer från Asien och har använts där sedan mycket länge. Den kallas också för kollageninduktions-behandling. I denna mycket djupgående behandling gör man manuellt en miljon små små hål i huden, detta för att lura huden att en skada uppstått och att den ska påskynda en läkningsprocess. På så vis nybildas en massa kollagen och elastin vilket ger en uppstramning och hudförynging.

Denna behandling är ingen rengörande ansiktsbehandling utan en kur-behandling för den som vill förändra strukturen på huden. Här kan man jobba med acneärr, stora porer, rynkor, slapp hud och pigmentförändringar med mycket fina resultat.

En kur görs i 3-6 behandlingar som utförs var 4:e till var 6:e vecka. Huden behöver återhämta sig mellan behandlingarna och de nya cellerna ska komma upp till ytan. I behandlingen används också nanoteknologiskt framtagna, naturliga, proteinämnen samt en ansiktsmask som sluter hålen i huden så ingen fuktförlust uppstår.

 

Du behöver inte ta ledigt från jobbet annat än samma dag som behandlingen utförs. Redan nästa dag kan makeup användas igen. En lätt rodnad kan synas dagarna efter behandlingen.

Tid: 60 minuter

Frans- och brynfärg

Färgning av ögonfransar och ögonbryn. Vax och plock ingår vid behov. Du kan även passa på att få en ögonmask under tiden, då tillkommer en självkostnadssumma.

Tid: 20-40 minuter

Vaxning

Vaxning av ben, bikinilinje, axiller och ansikte. Du kan även få en mer hårväxthämmande efterbehandling som görs som en kur. Håret försvinner inte helt men minskar i styrka och mängd.

Tid: 15-60 minuter

Öppettider / Hitta hit